Presentaties worden veel leuker met FunFaktor

Iedereen moet tegenwoordig presenteren. Driekwart van onze vergadertijd zitten we te luisteren naar presentaties en op gezette tijden zijn we zelf aan de beurt om ons verhaal te houden. Hoe zorgen we ervoor dat al deze presentaties voldoende impact hebben?


Meer fun in drie stappen

FunFaktor is ontwikkeld voor sprekers die al gewend zijn om presentaties te geven voor collega’s of klanten.

Met FunFaktor krijg je drie elementen in handen die jouw presentatie een boost geven: Avontuur, Humor en Eigenheid. 


Avontuur

Storytelling is hot, en dat is niet voor niets. Mensen reageren sterk op verhalen in een betoog omdat ze onbewust meeleven met de hoofdpersoon. Zorg er dus voor dat jouw presentatie gaat over iemand die iets spannends meemaakt.

Humor

Wanneer jouw verhaal een avontuur bevat met een hoofdpersoon, ligt het erg voor de hand om een komisch element toe te voegen. Dat doe je door contrast aan te brengen, situaties te overdrijven en je toehoorders te verrassen. Als je op deze manier humor inzet, versterkt je overtuigingskracht.

Eigenheid

Je ontkomt er niet aan om een persoonlijke vertelstijl te hanteren, die bij jouw persoonlijkheid past. Ben jij iemand van het grote gebaar, of heb je meer een droge manier van vertellen? Een persoonlijke vertelstijl onderstreept de authenticiteit van jou en jouw boodschap.

Meer dan 40 jaar wetenschappelijk onderzoek toont aan dat humor en plezier een presentatie vleugels geven. In het brein van je toehoorders worden de beloningscentra actief. 

Daardoor staan ze meer open om te luisteren, onthouden ze meer van de boodschap en zijn ze meer bereid tot samenwerken.

What we learn with pleasure

we never forget.

- Alfred Mercier

FUNFAKTOR WORKSHOP

In een workshop van een dag leer je om Avontuur, Humor en Eigenheid te gebruiken in je presentatie.

De workshop is ervaringsgericht en zit vol werkvormen, interventies en ervaringen. Daarnaast krijg je een set praktische tools aangereikt.


DOELGROEP

Deelnemers zijn proactieve en ervaren professionals, die al gewend zijn om presentaties te geven voor collega’s of klanten. Zij willen in korte tijd actuele, praktische kennis ervaring opdoen en tools aangereikt krijgen om hun presentatie sprankelender te maken, waardoor ze meer impact genereren met hun presentatie.


PRAKTISCHE INFORMATIE

Een workshop duurt standaard een dag en kan desgewenst worden uitgebreid met een of meer dagdelen.

Groepsgrootte: maximaal 9 deelnemers. 


FUNFAKTOR MET JOUW TEAM?

Maak je volgende presentatie onvergetelijk en verbaas je toehoorders. Leer hoe je vol enthousiasme een presentatie kunt geven, die precies aansluit bij je doelgroep en die er voor zorgt dat je publiek in beweging komt.


Neem voor verdere informatie contact op. Ik bespreek graag de mogelijkheden: 

(06) 397 828 55

hans@hansjeths.nl

Workshops —>

Presence in Performance —>