OVER

​

​

OVER / OPDRACHTGEVERS 

Over

​

​

​

Hans Jeths

Hans Jeths werkt als procesbegeleider, trainer en coach, al meer dan 25 jaar binnen het onderwijs en culturele instellingen en al meer dan 15 jaar voor bedrijven, non-profitorganisaties en creatieve bureaus. 

Hij is gespecialiseerd in leiderschap, teamdynamiek, presentatie, creatieve ontwikkeling en persoonlijk bewustzijn. 

​

Hij verzorgt workshops en trainingen in communicatie en persoonlijke ontwikkeling voor directies, CEO’s, managers, professionals, high potentials, creatives, kunstenaars, ontwerpers, docenten, therapeuten, coaches, trainers etc..

​

Hij heeft een jarenlange ervaring op het gebied van presentatie, lichaamstaal en persoonlijk charisma. Hij is een expert op het gebied van presenteren met presentie

​

Hij is begeleider van Familie- en Organisatieopstellingen, hij begeleidt onderzoekssessies en met Systemische Opstellingen en met de door hem ontwikkelde methode Karakteropstellingen begeleidt hij creatieve professionals bij producties en creatieve maakprocessen. 

​

Naast zijn trainingswerk is hij werkzaam als theatermaker en performer. Vanuit zijn andere bedrijf, Hans Jeths Studio, ontwikkelt hij artistieke projecten en kleine theatrale producties. 

​

​

​

Achtergrond en ervaring

Hans Jeths heeft een achtergrond als theaterdocent, procesbegeleider en lichaamsgericht therapeut. 

​

De laatste vijftien jaar trainde hij honderden mensen in presenteren met presentie

Voor sprekers met ervaring heeft hij recentelijk FunFaktor ontwikkeld, een slimme methode om presentaties toegankelijker, onderhoudender en daardoor overtuigender maken.

Ten behoeve van klassenmanagement en ordeproblematiek (onderwijs) en  leiderschaps- en samenwerkingsvraagstukken (bedrijfsleven) ontwikkelde hij ‘Leider voor de Groep’, een training in Interactiestatus (2016).

Aanvankelijk voor het bedrijfsleven en later ook voor het onderwijs en voor opleiders en trainers, ontwikkelde hij de methodiek O-Moment (2014) om bewuster te spreken en tegelijk in contact te zijn met je publiek.  

​

Hij verzorgde workshops in zelfpresentatie voor studenten aan de Hogeschool van Amsterdam, Hogeschool Utrecht en Academie Artemis, hogeschool voor styling in Amsterdam. 

​

Sinds 2009 begeleidt hij Familie- en Organisatieopstellingen (Hellinger/Weber). Na een aantal persoonlijke theaterprojecten ontstond in 2015 bij hem het idee voor een combinatie van theater met Systemische Opstellingen. Als eerste in Nederland combineert hij de kracht van systemisch werk met de magie en dynamiek van spel, theater en verhalen in een nieuwe methode Karakteropstellingen. Hij begeleidt onderzoekssessies en trainingen met Systemische Opstellingen en Karakteropstellingen en hij doceert regelmatig in het kunstonderwijs. 

Op Theaterschool De Trap in Amsterdam begeleidt en traint hij studenten met Karakteropstellingen.

​

Van 2001-2011 was hij oprichter, directeur en mede-eigenaar van een trainingsbureau met de kernpropositie ‘persoonlijke ontwikkeling in de context van werken’. Met de slogan Kwaliteit zit in Aandacht leverde hij met een team van training-professionals dienstverlening op het gebied van training en opleiding in communicatie, leiderschap en coaching.

​

​

​

​

​

​

​

​

​

​

​

​

​

Opleiding

Hans Jeths is opgeleid als theaterdocent, clown, lichaamsgericht therapeut, communicatie- en presentatietrainer en systemisch opsteller.

​

Hij studeerde aan de Hoge School voor de Kunsten Utrecht en volgde verschillende fysieke acteer- en clownsopleidingen.

Verder volgde hij opleidingen en trainingen in Human Development (The Diamond Approach, Almaas), adem- en lichaamsgerichte therapie, Voice Dialogue (Stone). Hij schoolde zich in het Enneagram, Viewpoints (Bogart & Landau) en in Systemische Opstellingen bij diverse nationale en internationale trainers en instituten.

Hij verdiepte zich verder in verschillende methoden voor zelfonderzoek en meditatie.

Hans Jeths op LinkedIn

​

© 2019  Hans Jeths