PRESENCE IN PERFORMANCE

Een interessant verhaal en dynamiek zijn ingrediënten voor een succesvolle presentatie, speech of pitch. Een spreker die met plezier presenteert en dit op een natuurlijke manier doet, kan rekenen op een enthousiast publiek. Daarnaast zorgen een scherp observatievermogen en een persoonlijke uitstraling voor geloofwaardigheid, wat het beoogde effect zal vergroten.

Ik geloof in de potentiële kracht van mensen en hun boodschap. Ik ben altijd nieuwsgierig hoe - en wanneer een authentiek verhaal op een emotioneel niveau toehoorders inspireert en in beweging brengt.

Ik verzorg workshops en trainingen voor iedereen die in, voor of met groepen spreekt; beginners, ervaren sprekers en experts. Al meer dan vijftien jaar. Ik leer je geen zogenaamde handige presentatie-trucs, maar hoe je een veilige basis in jezelf creëert, waar je je authentieke stem vindt en geloofwaardigheid uitstraalt. Ik help je om een houding te ontwikkelen die gebaseerd is op oprechte belangstelling en nieuwsgierigheid. 

Ik trainde honderden managers, professionals, directieleden, bestuurders, performers, trainers, docenten, docenten in opleiding en anderen. Ze hebben gemeen dat ze op authentieke wijze hun impact willen vergroten en anderen willen motiveren en inspireren. 

Ik begeleid ook mensen met spreek- of podiumangst of die onzeker zijn in het spreken voor groepen. 

Mijn expertise ligt op het gebied van lichaamstaal, plezier en persoonlijk charisma. Mijn werkwijze kenmerkt zich door enthousiasme, diepgang en lichtheid. En ik heb slimme methodieken ontwikkeld om presentaties toegankelijker, onderhoudender en overtuigender maken.

WORKSHOPS EN TRAININGEN

PRESENTEREN EN INSPIREREN

Tweedaagse presentatietraining voor managers en professionals

LEES MEER


ZELFPRESENTATIE

Eendaagse training voor managers en professionals

LEES MEER


FUNFAKTOR

Eendaagse training voor ervaren sprekers

LEES MEER


STAAT VAN AANDACHT

Eendaagse workshop in communicatie en interactie

LEES MEER


LEIDER VOOR DE GROEP

Workshop in interactiestatus voor docenten en opleiders 

LEES MEER
Neem contact op voor meer informatie.

WERKWIJZE

Ik geloof in de kracht van mensenlijk potentieel. In mijn werk combineer ik nieuwsgierigheid en creativiteit met veel praktische tools. 


Ik werk op het snijvlak van persoonlijke en professionele ontwikkeling. Kenmerkend voor mijn werkwijze is het werken vanuit de hier-en-nu situatie. Ik zie mijn begeleiding niet als een manier om problemen op te lossen, maar als middel zelfinzicht Hierbij leiden eigen vragen tot gericht onderzoek. De directe  ervaring en de relatie met anderen staat hierbij centraal. 


Ik stimuleer deelnemers om hun eigen ervaringen expliciet te onderzoeken. De ervaring die dit geeft, biedt mogelijkheden om met de eigen inzichten te oefenen en ze te integreren binnen het werk en persoonlijk leven.

We werken in een veilige setting. Ik hanteer een veilige, directe benadering. 


Tijdens een bijeenkomst of training beweeg ik mee met wat nodig is voor ieders ontwikkeling. Ik reik gedoseerd aan wat zelfvertrouwen en motivatie biedt om bewuste keuzes te maken en om volgende stappen te zetten.

Ik ga uit van ieders persoonlijke stijl en natuurlijke manier van doen. Zo kijken we bijvoorbeeld naar wat iemand meer ontspannen maakt, of juist wat haar meer versterkt in de samenwerking met - of in haar optreden voor een groep.


Cliënten en deelnemers noemen mijn werkwijze: direct, praktisch, resultaatgericht, effectief, oog voor detail, humorvol, veilig en diepgaand.


Ik streef altijd naar een optimale afstemming. Vooraf aan een bijeenkomst of training heb ik met de opdrachtgever en betrokkenen een voorgesprek over de aanleiding, wensen, beoogde resultaten en leerbehoeften.Contact

Aanpak

REFERENTIES

Deze organisaties kozen reeds voor presentatietrainingen met Hans Jeths:


Meer opdrachtgevers