Training

Presentie in Presentatie

Vanuit mijn achtergrond op het gebied van theater, presentatie en lichaamstaal verzorg ik trainingen in presentatie in presentie. Inmiddels al meer dan 15 jaar.

​

Ik bied ondersteuning bij het ontwikkelen van krachtige, authentieke verhalen. In korte workshops, een- of meerdaagse trainingen en masterclasses leer ik deelnemers om op een aantrekkelijke en authentieke manier te presenteren.

​

Ik word gevoed door intuïtie, humor en nieuwsgierigheid en geloof in de potentiële kracht van mensen en hun boodschap. Ik weet hoe en wanneer een authentiek verhaal op een emotioneel niveau je gesprekspartners of publiek raakt en heb in beweging brengt; door hen te betrekken, hun loyaliteit te stimuleren en hun fantasie aan te wakkeren.

​

Deelnemers ervaren mij als creatief, verrassend en inspirerend. Ik faciliteer potentieel-ontwikkeling, verandering en uitstraling vanuit persoonlijke betrokkenheid en openhartigheid.

​

​

​

​

Doelgroep

Ik train managers, directeuren, creatieve professionals, sales - en marketing professionals, creatives, bestuurders, docenten en trainers en anderen, die op authentieke wijze hun impact willen vergroten en anderen willen inspireren.

​

Resultaten

Werkwijze

Oriënterend gesprek

Voor iedere vraag ontwikkel ik een praktische en inspirerende workshop of training. 

​

In een oriënterend gesprek bespreek ik graag de aanleiding en specifieke wensen. Ik informeer over mijn werkwijze en we bespreken de te verwachten resultaten. 

​

​

Kosten

Iedere training of traject is maatwerk. Ik hanteer een dagdeeltarief waarbij de kosten variëren naar gelang de groepsgrootte, tijdsduur en frequentie.

​

​

​

© 2019  Hans Jeths