Training

Zelfpresentatie

Natuurlijk heb jij goede ideeën. Maar het is meer dan een goed idee wanneer jij weet hoe je de aandacht van je gesprekspartners of publiek kunt pakken en vasthouden. Wanneer jij niet genoeg vertrouwen hebt, hoe zit het dan met je werk? En hoe laat jij je opdrachtgevers of klanten überhaupt weten, dat ze bij jou moeten zijn? 

Trainingen in Zelfpresentatie zijn voor teams of afdelingen die de impact van hun uitstraling, houding en gedrag onder de loep willen nemen. 

​

Aanleiding

​

Doel

Het accent in trainingen ligt op bewustwording en motivatie. In de meeste communicatietrainingen worden werkvormen en vaardigheden aangeboden voor het verbeteren van de communicatie. In de communicatietrainingen die ik verzorg zijn de basisprincipes en kernbeginselen gebaseerd op drijfveren, houding en gedrag. In mijn visie is persoonlijk leiderschap (en onderzoeken HOE je leert) bepalend voor de impact op alle intermenselijke communicatie. 

Werkwijze

Ik werk op het snijvlak van persoonlijke en professionele ontwikkeling. 

Kenmerkend voor mijn aanpak is het werken vanuit de hier-en-nu situatie. 

Ik stimuleer deelnemers om hun ervaringen expliciet te onderzoeken.

​

Meer over mijn werkwijze

​

​

​

​

Werkvormen en methoden

Tijdens een training gebruik ik verschillende communicatiemethoden en middelen op het gebied van gespreksvoering, lichaamstaal en aandachttraining en van theaterwerkvormen. Verder maak ik gebruik van methoden: O-Moment, Systemische Opstellingen, Voice Dialogue of Interactiestatus.

​

​

​

​

​

​

​

​

​

​

​

​

​

​

​

​

​

Workshop

Je werk presenteren met zelfvertrouwen

​

Anderen uitnodigen bij een persoonlijk verhaal dat boeit, is misschien wel de meest waardevolle vaardigheid die je je kunt bedenken! 

​

Sommige mensen schudden de verhalen moeiteloos uit hun mouw. Voor de meeste mensen vraagt het nogal wat overwinning en vergt het nogal wat oefening, zeker in een professionele setting. Liever beginnen we er liever helemaal niet aan en presenteren vooral op de inhoud. Iedereen weet inmiddels wel dat juist het ‘Hoe’ en ‘Waarom’ van doorslaggevend zijn voor impact en succes.  

​

Tijdens een workshop ‘Je Werk Presenteren met Zelfvertrouwen’ leer je spreken vanuit je persoonlijke kracht in een professionele setting. Dat kan zijn aan een tafel voor een kleine groep mensen of staand voor een publiek,   opdrachtgevers of klanten - en met elkaar als vakgenoten. 

​

Deze workshop is de eerste stap naar de meest zelfverzekerde versie van jezelf die je je kunt voorstellen.

​

Onderwerpen

​

Iedereen houdt van deze workshop!

​

Uitvoering

De workshop wordt op maat ontwikkeld, afgestemd op de deelnemers.

Duur 1 dag.

Optioneel: individuele coachingsgesprekken, vooraf en enkele weken na de  workshop.

Groepsgrootte: max 10 personen. Bij 10 - 18 personen wordt de workshop door 2 trainers uitgevoerd.

Neem contact op voor meer informatie:

Hans Jeths: (06) 397 828 55 of hans@hansjeths.nl

TOP

Copyright© 2019  Hans Jeths Consultancy. All rights reserved.